Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

«ΒΙΑΙΗ» ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 5. ΕΞΑΓΩΓΕΣ


«ΒΙΑΙΗ» ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

5. ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Ο έλληνας εξαγωγέας ή μελλοντικός εξαγωγέας έχει διάφορα προβλήματα με σημαντικότερο την εξεύρεση πελατών. Οργάνωση ομάδας εξεύρεσης υποψηφίων πελατών για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις. Η ομάδα θα αποτελείται από 3000 νέους ανέργους (ομιλούντες δυο ξένες γλώσσες) οι οποίοι θα ασχολούνται αποκλειστικά με την αναζήτηση (μέσω διαδικτύου και σε συνεργασία με τις πρεσβείες μας σε κάθε χώρα) εισαγωγέων σε κάθε χώρα του κόσμου και την προώθησή τους (ΔΩΡΕΑΝ) στους εξαγωγείς των αναλόγων προϊόντων στην Ελλάδα. Για το ανωτέρω έχω πλήρες σχέδιο αναλυτικό.

Δίνουμε επιδότηση για την απασχόληση ανέργων σε εξαγωγικές επιχειρήσεις για το κομμάτι της επικοινωνίας με υποψήφιους πελάτες σε κάθε χώρα, πρόνοια για την απασχόληση ανάλογα με την ξένη γλώσσα που χρειάζονται. Στόχος ο υπερπολλαπλασιασμός των ευκαιριών πώλησης για όσους μπορούν να κάνουν εξαγωγές.
Ολοκληρώνουμε τα μέτρα μείωσης της γραφειοκρατίας που αντιμετωπίζουν οι εξαγωγείς.
Στους 30 πιο σημαντικούς εξαγωγικούς κλάδους (είτε υφιστάμενους, είτε προσδοκώμενους) με ευθύνη της Πολιτείας καταρτίζονται ετησίως δεκάδες αναφορές για αγορές του εξωτερικού με αναλυτικά στοιχεία για την τοπική αγορά καθώς και τις σημαντικές επαφές στις αγορές αυτές. Οι αναφορές αυτές παρέχονται δωρεάν στους εξαγωγείς.
Ενισχύουμε με κάθε διαθέσιμο μέσο την προώθηση των εξαγωγών σε μεγάλους εξαγωγικούς προορισμούς μέσω online πωλήσεων απευθείας στους τελικούς καταναλωτές, τοποθέτησης των προϊόντων στις αγορές σε τοπικές αποθήκες και προώθησης των πωλήσεων μέσω διαφήμισης στο διαδίκτυο της χώρας στόχου.


Άμεση ένταξη των Εμπορικών Ακολούθων στις ελληνικές Πρεσβείες υπό την εποπτεία του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών, αναδιαμόρφωση (και δημιουργία όπου δεν υφίστανται) των Εμπορικών τμημάτων όλων των Ελληνικών Πρεσβειών με στόχο την άμεση μετατροπή τους σε κέντρα εξυπηρέτησης εξαγωγέων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου